Fam. Van Aken & Buddy

Buddy, onze hond, gaat heel graag met Kim van "Voetjes van de vloer", haar eigen hond Doerak en alle andere honden uit de roedel mee. Heel blij komt ze weer thuis en van Kim horen we goede berichten. Voor ons een uitkomst als we niet in de gelegenheid zijn Buddy uit te laten. Toevallig is Kim onze buur, dus we hebben heel veel vertrouwen in haar. Ook uit foto's en filmpjes, die zij voor ons maakte, kunnen we opmaken dat alle honden het heel gezellig met elkaar hebben.

Ervaringen van klanten

Wat vinden klanten van Voetjes van de Vloer?

Copyright © 2009-2020 Hondenuitlaatservice Voetjes van de Vloer Webdesign by Simply San webdesign

Fam. Van Zuiden & Youp

Nadat we onze pup Youp hadden gekregen zijn we uiteraard gaan lopen met hem en toen ben ik Kim tegengekomen in het park. Om daarna bijna drie jaar met haar en haar roedel mee te lopen. Een geweldige tijd voor Youp en mij als baasje. Heel veel van haar geleerd en Youp ook! ;-) Toen kwam het moment dat ik fultime aan de bak moest binnen ons bedrijf en eigenlijk de tijd niet meer had om Youp die heerlijke wandelingen nog te kunnen geven. Kim gevraagd of zij dit wilde gaan doen. Youp wordt dit jaar 6 jaar en met ongelofelijk veel plezier gaat Youp met haar mee en komt altijd standaard zwart en helemaal lekker moe weer thuis. Als baasje mis ik de dagelijkse rondjes enorm, maar de wetenschap dat onze Youp lekker kan ravotten en spelen met zijn vriendjes is geweldig! Getuige de filmpjes die regelmatig worden toegezonden door Kim. Kim staat altijd klaar, zelfs voor vakantietijd kun je haar vragen. Hoe fijn is dat?! Kim dankjewel en wij hopen met ons hele gezin dat we nog lang gebruik van je mogen maken!!

Fam Van der Zwan & Gaia

Al een geruime tijd gaat onze hond 1x per week mee met Kim van voetjes van de vloer. Elke week is het feest. Moe en voldoen ligt ze s'avonds op de bank. Onze hond heeft af en toe extra aandacht nodig in de groep en Kim weet hier goed mee om te gaan. Ook hebben we contact over onze hond en krijgen we tips. Kim is altijd optijd. Zegt nooit af en loopt door weer en wind. Wij zijn zeer tevreden. Dank Kim en een poot van Gaia.

John en Ellis & Nina

Nina gaat al jaren met Kim wandelen en daar zijn we erg blij mee. Als je allebei werkt en toch graag een hond wil hebben is dit een hele goede oplossing. Kim is betrouwbaar, je kan er van op aan dat ze komt, verder is ze een echte dierenvriend met veel kennis van honden. Voor ons is ze dan ook altijd een vraagbaak als er iets is met Nina. Met Oudjaar brengen we Nina naar Kim omdat ze zo bang is voor vuurwerk. Ook in de vakanties kan je een beroep op Kim doen, Super! Kortom als je een echte goede oppas zoekt voor je hond, is dit de ideale oplossing. Bedankt Kim!

Joke en Rashied & Bob

Sinds een paar maanden gaat ons hond met Kim mee. We zijn meer dan tevreden. Sinds de eerste kennismaking leken ze een klik te hebben, meteen ging hij graag met haar mee. Hij wordt helemaal ongeduldig als hij de bus hoort aankomen, grappig om te zien. Bijkomend voordeel van Kim is dat we merken dat ze hem helpt opvoeden. Het is nog een jonge hond en sommige dingen moest hij nog leren, zoals zelf de auto in en uit stappen. Met veel geduld is het haar gelukt en is dit nu geen enkel probleem meer. We gunnen onze hond nog heel veel fijne wandelingen met Kim.

Marcel en Saba & Sneakers

Kim laat al een aantal jaar onze beagle Sneakers uit. Vol vertrouwen en plezier gaat onze hond met haar mee. Wij zijn erg blij met Kim voor haar goede zorgen. Wij hebben gebruik gemaakt van haar vakantieopvang. Dat is zo een positieve ervaring geweest dat we hier zeker vaker gebruik van gaan maken.

Elvira en Joey & Murphy

Onze beagle Murphy gaat nu al enige tijd met Kim mee en is helemaal gek op der. Wanneer hij thuiskomt ploft ie tevreden op de bank. Bij de eerste kennismaking met Kim voelde het al meteen goed. Kim communiceert goed en is altijd bereikbaar wanneer Murphy een keertje extra mee moet. Daarnaast is ze zeer betrokken met de honden en let ook op de gezondheid van de hond.

Diana, Isa, Adriane & Bakari

De uitlaatservice "Voetjes van de Vloer" is een uitstekende keuze. Zodra Bakari de bus van Kim hoort rent hij naar de deur om direct in haar bus te springen. En dat terwijl hij niet dol is op autorijden. Na een geweldige wandeling waarbij hij volop de gelegenheid heeft om te spelen met zijn vrienden valt hij voldaan en uitgeput in slaap. Heel knap hoe Kim alle honden bij elkaar houdt!

Olga, Ronald & Pien

Al vele jaren maken wij gebruik van de uitlaatservice van Kim. Eerst Lola onze labrador nu Pien de teckel.Elke week gaat ze een dag met Kim mee.Als we omhoog zitten staat Kim voor ons klaar,ze is heel flexibel.Het allerbelangrijkste is echter onze blije hond,die als ze de auto van Kim hoort al bij de deur staat te kwispelen en piepen.Al met al een betrouwbare uitlaatservice.

Bart, Kelsey & Jazzy

Onze Jazzy uit 2010 gaat al zo'n 6 jaar, 3 x per week mee met 'voetjes van de vloer'. Wij kunnen niet anders zeggen dan dat wij zeer tevreden zijn met Kim. Jazzy wordt altijd keurig opgehaald op de afgesproken dagen en dagen ruilen is altijd bespreekbaar. We ontvangen regelmatig leuke filmpjes, foto's of spraakberichten. Als er iets aan de hand is, of gebeurt is in de roedel, brengt Kim ons altijd keurig op de hoogte. Wij weten zeker dat Jazz het heerlijk vind om met haar mee te gaan en zo, tijdens onze afwezigheid, toch lekker buiten komt. Kortom een super service en Kim heeft echt een hart voor 'haar' roedel.