Click thumbnail to enlarge

Voetjes van de vloer maakt gebruik van abonnementen

Uitleg

Voetjes van de Vloer maakt gebruik van abonnementen, dit houdt in dat er gewerkt wordt met een vast tarief per maand. Dit tarief is berekend over 46 weken per jaar, hierbij is dus rekening gehouden met 6 weken vakantie voor de uitlaatservice. Onder deze 6 weken vallen ook de volgende feestdagen : 1ste en 2de kerstdag, nieuwjaarsdag, paasmaandag, koningsdag, Hemelvaartsdag en pinkstermaandag. De tarieven zijn als volgt: Voetjes van de Vloer maakt gebruik van de kleine ondernemersregeling en heeft hierbij recht op BTW vrijstelling. Het logeertarief bedraagt 25 euro per dag incl. het uitlaattarief. Hoe werkt het? Met een abonnement "koopt" u een vaste dag in de uitlaat. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een plekje voor uw hond op de gekozen dag. U betaalt een vast bedrag per maand en heeft dus geen wisselende kosten. De prijzen zijn berekend op 46 weken in het jaar, in plaats van 52 weken. Dit is omdat mijn 6 weken vakantie eruit berekend zijn. Mocht het dus zo zijn dat ik op vakantie ben, betaalt u alsnog hetzelfde bedrag per maand. Vakanties worden zo ruim mogelijk van te voren kenbaar gemaakt. Hoe zit het met afzeggen? Mocht het voorkomen dat uw hond een dag niet mee hoeft met de uitlaat, dan kunt u uiterlijk 36 uur van te voren de wandeling afzeggen en kunt u de wandeling binnen een maand (op basis van beschikbaarheid) inhalen. Mocht het zo zijn dat de wandeling binnen 30 dagen niet wordt ingehaald, dan komt deze te vervallen. En bij loopsheid of langdurige ziekte? In dit soort gevallen kan het abonnement gestopt worden. Let op, hiermee komt de plek wel vrij voor andere honden en kan het zijn dat er bij het herstarten geen plaats meer op de gewenste dagen vrij is. Wilt u graag uw vaste plek behouden, dan vraag ik 50% reserveringskosten van het abonnement. Bij ziekte of overlijden kan het abonnement per direct stop gezet worden, bij loopsheid is een korte wandeling vanuit huis in overleg beschikbaar. Wat als de hond niet meer mee hoeft met de uitlaat? Bij abonnementen heeft u een opzegtermijn van 1 kalendermaand. Wat als de hond een dag extra meegaat? Als uw hond een dag extra mee gaat, word dit bedrag bovenop uw maandbedrag gefactureerd. Wat als Kim ziek is of het vervoer pech krijgt? In het geval van autopech wordt er vervangend vervoer geregeld voor een korte wandeling vanuit huis en of kan de wandeling in overleg verplaatst worden. Ik geval van kortdurende ziekte wordt dit zo snel mogelijk gecommuniceerd en gaat dit van de 6 weken vakantie af. Wandeltijden Ik loop tussen de middag om +/- 10.45 en 12.15 uur met de honden in het park dus ben bezig met ophalen en thuisbrengen tussen +/- 09.30 en 14.00 uur.

Huisdierverzorging

1 huisdier per dag Euro 15,00 extra huisdier op hetzelfde adres Euro 2,50 Feestdagen Euro 17,50 Ook kan je vanaf nu je hond bij mij onderbrengen voor vakantieopvang. Deze service geldt alleen voor bestaande klanten van "Voetjes van de Vloer". De kosten hiervoor bedragen 25 euro per dag. Bijzondere omstandigheden Bij extreem koude temperaturen en gladheid ga ik niet met de auto de weg op dus kom ik de honden helaas niet uitlaten. Als de weg nog wel begaanbaar is maar het risico op slippen erg groot is ga ik met de honden de weg niet op. Er zal dan in overleg met de eigenaar van huis uit een wandeling worden aangeboden van +/- 10 minuten. Bij extreem hoge temperaturen vind ik het onverantwoord om de honden mee te nemen in de bus omdat oververhitting door warmte en spanning en enthousiasme dan snel kan toeslaan er zal dan in overleg met de eigenaar van huis uit een wandeling worden aangeboden van +/- 10 minuten. Een loopse teef in de periode dat zij niet mee kan in de groep omdat zij te veel lastig gevallen zou worden, of teveel onrust veroorzaakt in de groep kan ik helaas niet meenemen, zij kan weer mee als de loopsheid voorbij is. Puppy`s mogen vanaf 8 weken oud mee in de groep, ik heb een buggy of draagzak om ze tussendoor rust te gunnen.
Aantal dagen dat de hond meegaat
Tarief per dag
Tarief per maand
1
Euro 13,50
Euro 51,75
2
Euro 13,00
Euro 99,67
3
Euro 12,00
Euro 138,00
4
Euro 12,00
Euro 184,00
5
Euro 11,50
Euro 220,42

Algemene voorwaarden

Belangrijk voor uzelf, uw hond en voor mij

1. Uw hond dient gezond te zijn. 2. Het is raadzaam uw hond te enten tegen Hondenziekte, Weil, Parvo en Kennelhoest, voer hiervoor eerst een titerbepaling uit om te bepalen of dit nodig is. Te vaak inenten is ongezond voor uw hond. 3. Het is raadzaam uw hond preventief te behandelen tegen vlooien en teken voor wormen kunt u ook wormonderzoek laten uitvoeren bij uw dierenarts, indien nodig kunt u dan ontwormen. 4. Uw hond dient sociaal te zijn met mens en dier. 5. Uw hond dient het commando "hier" te kennen en rustig mee kunnen in de auto. 6. Bij ziekte of loopsheid kan de hond helaas niet mee met de roedel, meld dit dus altijd op tijd vooraf, vermeld hierbij ook eventueel besmettingsgevaar. 7. U dient de afgesproken uitlaatbeurt uiterlijk 36 uur van te voren af te bellen, meld u binnen de 36 uur voor de ophaaltijd af dan wordt de wandeling doorberekend. 8. U dient een WA verzekering te hebben waarin uw hond is opgenomen. 9. U blijft ten alle tijden aansprakelijk voor schade aan derden of zaken die uw hond veroorzaakt. 10. De uitlaatservice is niet aansprakelijk voor enige verwonding, ziekte, infecties, kreupelheid of eventueel verlies van uw hond. 11. De uitlaatservice is niet aansprakelijk voor schade aan uw huis of interieur als gevolg van een natte of vieze hond of als de hond spuugt of diarree heeft na de wandeling. 12. De uitlaatservice loopt met uw hond op de afgesproken tijden, de wandeltijd is van +/- 10.45 uur t/m +/- 12.15 uur. 13. De uitlaatservice loopt minstens 75 minuten met uw hond. 14. De uitlaatservice handelt naar eigen inzicht bij enige calamiteiten en gaat zonodig met de hond op uw kosten naar een dierenarts. 15. Bij extreme gladheid of een weeralarm word er niet gelopen., hierover word met u zo snel mogelijk contact opgenomen. 16. Bij extreme warme temperaturen worden de wandeltijden vervroegd of gaan de honden niet mee in de auto en worden de honden in overleg allemaal apart +/- 10 minuten uitgelaten van huis uit, ook hierover word met u zo snel mogelijk contact opgenomen. 17. De uitlaatservice heeft ten alle tijden het recht om op te zeggen: reeds betaalde gelden worden u dan terug betaald. 18. U hebt het recht om ten alle tijden op te zeggen: reeds betaalde gelden worden dan niet terug betaald. 19. U dient de uitlaatservice van een huissleutel te voorzien zodat ik uw hond kan ophalen (mits u niet thuis bent). 20. De betaling dient door middel van een maandelijks betaalverzoek via whatsapp vooraf voldaan te worden. 21. De uitlaatservice maakt gebruik van abonnementen, zie bovenaan deze pagina voor verdere uitleg hierover.
Copyright © 2009-2020 Hondenuitlaatservice Voetjes van de Vloer Webdesign by Simply San webdesign