Werkwijze uitlaatservice

"Voetjes van de Vloer" komt uw hond uit

laten als u er door omstandigheden niet

aan toekomt of u uw hond gewoon die

extra beweging gunt.

Bij "Voetjes van de Vloer" kunnen alleen

honden mee die goed gesocialiseerd zijn

met mens en dier en met hun baasjes

WA verzekering meeverzekerd zijn.

Het intake gesprek

Nadat u contact met mij hebt opgenomen kom ik eerst op intake gesprek. Tijdens deze eerste kennismaking word er veel gesproken over uw hond. Hierbij is het van belang dat u zo objectief en eerlijk mogelijk antwoord geeft op de vragen wat betreft het gedrag en gezondheid van de hond zodat ik goed in kan schatten of hij in de groep zal passen. Uiteraard word er ook goed geluisterd naar uw wensen. Wanneer u besluit om klant te willen worden bij "Voetjes van de Vloer" zijn er een aantal papieren die door ons beide ondertekend zullen worden. U krijgt van mij de algemene voorwaarden en er is een sleutelcontract dat ondertekend moet worden alvorens u mij een huissleutel overhandigd, hiervan krijgen wij beide een kopie.

Hoe ga ik te werk?

Als u klant bent geworden bij "Voetjes van de Vloer" kom ik op de afgesproken tijd en rijd ik als ik alle honden heb opgehaald naar het Elsenburgerbos in Rijswijk toe, hier neem ik uw hond tijdens de eerste wandeling aangelijnd met de roedel mee het park in, als dit goed gaat mag de hond in overleg met u een tijdje los lopen. Het streven is om de hond uiteindelijk los mee te laten lopen, iedere hond is anders en reageert anders dus alle wen periodes verlopen op hun eigen manier en in hun eigen tempo. Tijdens de wandeling zal ik u via sms of watsapp op de hoogte houden zodat u weet hoe de wandeling verloopt en volledig op de hoogte blijft van het welzijn van uw hond. Na 1,5 uur met de groep honden in het Park te zijn geweest in het weer tijd om op huis aan te gaan, tijdens de wandeling kunnen de honden lekker rennen en ravotten en soms ook zwemmen, Hierdoor lever ik de honden voldaan af en zullen zij de rest van de dag rustig nagenieten van alle avonturen.

Werkwijze huisdier verzorging

Voetjes van de Vloer kan ook uw huisdier(en) verzorgen als u weg bent, de dier(en) kunnen dan fijn thuis blijven in plaats van naar een pension. Ik verzorg allerlei verschillende dieren van poes tot schilpad en konijn tot parkiet. Graag biedt ik u het volgende: - uw huisdier(en) voorzien van eten en vers drinkwater. - Het schoonhouden en schoonmaken van hok of verblijf. - Even tijd een aandacht voor de dier(en). - Post en plantenverzorging, - Inbraakpreventie. Als u uw dier(en) graag laat verzorgen door mij dan belt u eerst om een afspraak te maken. Ik kom langs op een tijdstip dat u goed uitkomt, tijdens ons gesprek heeft u alle kans om uw wensen en verzorgingsmethode aan mij door te geven. Nadat we wat papieren hebben ondertekent waaronder een sleutel contract en u mij uw sleutel heeft overhandigd kunt u met een gerust hart op vakantie gaan en zal ik in de afgesproken periode uw dier(en) verzorgen. Als u terug bent van uw vakantie kom ik de sleutel terug brengen en een overdrachtsgesprek doen zodat u weet hoe het gegaan is toen u weg was.
Copyright © 2009-2020 Hondenuitlaatservice Voetjes van de Vloer Webdesign by Simply San webdesign